Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Wijnkado bezorgen

Wat maakt onze wijnkado bezorgservice uniek?

Bij de online wijnkado winkel van Nederland vind je alleen de meest populaire wijnkado's. Aangezien de wijnkado's die wij bezorgen veelal gebruikt worden als cadeau of bedankje hebben wij onze service verder uitgebreid. Je kan dan ook bij elk wijnkado die je wilt laten bezorgen een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze persoonlijke boodschap wordt op een mooi kaartje afgedrukt en samen het het wijnkado bezorgd.

Onze wijnkado bezorgservice

Als u voor 16.00 uur bestelt, kunnen wij de volgende dag uw wijnkado bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 150, - bezorgen wij uw wijnkado's zelfs kosteloos door het hele land. Heeft u de komende tijd verschillende gelegenheden waarvoor u een wijnkado wilt laten bezorgen? Dit kunt u eenvoudig plannen door de gewenste bezorgdata bij uw bestelling door te geven. Wij bezorgen uw wijnkado's dan op de door u aangegeven datum.

Laat ons je wijnkado bezorgen!

Bij Wijnkado-Kopen.nl is het mogelijk om als particulier of bedrijf binnen 24 uur een fles wijn als kado te laten bezorgen binnen heel Nederland. U kunt onze wijnkado's bijvoorbeeld laten bezorgen bij een een jarige of iemand die u graag wilt bedanken. Wij bezorgen het wijnkado altijd in een mooie houten wijnkado verpakking welke voor de veiligheid tijdens het transport in een kartonnen omdoos wordt geplaatst.

U kunt het wijnkado op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Ideaal dus als u eens iemand op een leuke manier wilt verrassen die ver weg woont.

Populaire wijnkado's

Naar boven