Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Wijnkado

Wij zorgen dat het wijnkado wordt bezorgd op het adres van uw keuze!

Wanneer u bij ons een wijnkado besteld kunt u deze, indien gewenst, direct naar uw relatie, vrienden of kennissen sturen. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven naar welk adres het wijnkado moet worden verstuurd. De factuur van het wijnkado kunt u downloaden vanuit uw account. Daarnaast kunnen alle wijnkado's die u koopt ook bezorgd worden op elke gewenste datum! Kies eenvoudig online voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw wijnkado wordt bezorgd om uw relatie te verrassen.  Wij zorgen voor de rest!

Luxe 1, 2 of 3 vaks houten wijnkistjes mooi verpakt als stijlvol wijnkado

Wanneer u bij ons een wijnkado besteld, wordt deze verzonden in een fraaie 1, 2 of 3 vaks houten wijnkistjes. Onze wijnkistjes zorgen ervoor dat de wijn veilig en op een mooie manier gepresenteerd wordt aan de ontvanger van het wijnkado. Door bij ons een wijnkado te kopen bent u verzekerd van een feestelijk kado die geschikt is voor elke gelegenheid. Maar u kunt natuurlijk ook altijd uzelf een heerlijke wijn cadeau doen!

Persoonlijke touch bij uw wijnkado

Ieder wijnkado kan voorzien worden van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Als u een persoonlijke touch wilt geven aan een wijnkado, stuur dan een GRATIS kaartje mee met een persoonlijke groet, wens of felicitatie. U geeft eenvoudig online, tijdens het bestelproces, uw tekst door en Wijnkado-Kopen.nl stuurt een leuk kaartje met uw wijnkado mee. Een kaartje geeft uw wijnkado een persoonlijke touch!

Vind het juiste wijnkado bij Wijnkado-Kopen.nl

In de online wijnkado winkel van Wijnkado-Kopen.nl kun je op elk moment, zeven dagen per week terecht om het perfecte wijnkado te bestellen. Een verjaardag van een vriend of vriendin of een collega die je succes wilt wensen bij een nieuw baan zijn momenten om te vieren met een mooi wijnkado. Wij hebben mooie wijnen, Prosecco en Champagnes uit de hele wereld die bijzonder geschikt zijn als wijnkado. Een makkelijke én feestelijke manier om iemand te verrassen.

Wijnkado-Kopen.nl heeft wijnkado‘s uit diverse wijnlanden

Wijn wordt al duizenden jaren gedronken. U kunt bij ons wijnkado‘s bestellen uit diverse wijnlanden. Wijnkado's uit bijvoorbeeld Australië. Tot in de jaren ’70 waren de Australische wijnen eigenlijk alleen in eigen land bekend, maar in de laatste decennia heeft de wijnbouw in Australië zich in een rap tempo ontwikkeld. Inmiddels staat Australië op de 6e plaats van de lijst met de grootste wijn producerende landen ter wereld en hebben zij diverse prijzen gewonnen. Bij Wijnkado-Kopen.nl  kunt u deze prijswinnende Australische wijnkado's bestellen.

Een wijnkado uit Australië

Naar boven